Tv-sterren woest om rijkenlijst Quote

22/02
2012
Bekende Nederlanders hebben boos gereageerd op een overzicht met rijke sterren van zakenblad Quote. Dat heeft de redactie laten weten op haar website. In haar nieuwste editie publiceert Quote een lijst met de 75 rijkste BN’ers en daar is onder meer Ivo Niehe, voor 15 miljoen euro genoteerd, niet blij mee. Hij zette zijn advocaat in. “Hij waarschuwde dat het publiceren van Niehes vermogen tot schade leidt, die de zo sympathiek ogende presentator dan weer direct op ons komt verhalen.“

Volgens Quote kwamen de reacties in diverse vormen. “Een deel van de BN’ers liet het betere vloek-, scheld- en dreigwerk door hun management opknappen, anderen hingen zelf aan de lijn.”

Eén van de bekende Nederlanders die persoonlijk contact opnam met de redactie is Carlo Boszhard, die voor 4 miljoen euro op de lijst staat. “We moeten ook nog belasting betalen, hè“, zei hij volgens het blad. “Ik zal niets tegen jullie ondernemen, hoor. Jullie doen maar.”

Peter R. de Vries was volgens Quote `dreigender’. Hij deelde mee dat zelfs de publicatie van de zin `dat elke verwijzing naar mijn privéadres en/of woonsituatie mij in gevaar kan brengen’ al onaanvaardbare risico’s met zich mee brengt.

De rijkste BN’er is volgens Quote John de Mol met een vermogen van 1,7 miljard euro, gevolgd door Joop van den Ende met 1,6 miljard. Rijke tv-sterren zijn Linda de Mol (24 miljoen), Ron Brandsteder (21 miljoen) en Paul de Leeuw (16 miljoen).

Het hele overzicht is terug te vinden in de nieuwe Quote.

Datum: woensdag 22 februari 2012, 16:35
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry