Energiedirect.nl wint Platina Vuurtoren

13/02
2012
UTRECHT (EZPress) - Energiedirect.nl heeft de Platina Vuurtoren gewonnen. Onderzoeksbureau de MonitorGroep reikte deze prijs afgelopen woensdag uit aan directeur Erik Goossens Senior HR adviseur Hellen Kat en HR Manager Monique Dings. De Platina Vuurtoren is de prijs voor de organisatie met de grootste stijging in medewerkertevredenheid over meerdere jaren. Energiedirect.nl ontving tevens het certificaat TopWerkgever.

Al sinds 2007 werkt energiedirect.nl actief aan het verbeteren van de tevredenheid van haar medewerkers. En met resultaat want in de afgelopen jaren is de tevredenheid gestegen. De medewerkers geven de organisatie nu een rapportcijfer van 74 wat hoger is dan gemiddeld in Nederland. Naast de medewerkertevredenheid is ook de klanttevredenheid sterk toegenomen.

De afdeling HR is samen met de medewerkers aan de slag gegaan met verbeteracties om de tevredenheid te vergroten. Er is onder andere aandacht besteed aan de ontwikkelmogelijkheden en coaching. De medewerkers zijn ook nauwer betrokken bij de missie om het meest aanbevolen energiebedrijf van Nederland te worden. Deze acties hebben geleid tot de volgende resultaten

93 van de medewerkers vindt energiedirect.nl een leuke organisatie

Driekwart vindt dat de organisatie goed wordt geleid dit is veel hoger dan in andere organisaties

84 vindt energiedirect.nl een moderne organisatie

72 vindt dat er voldoende trainingen en opleidingen beschikbaar zijn

Einde bericht

Bron MonitorGroep

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: maandag 13 februari 2012, 10:16
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Utrecht

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry