Flevopenningen maakt genomineerden bekend

03/02
2012
LELYSTAD (EZPress) - In de categorien beste startende onderneming en beste innovatieve onderneming zijn de genomineerden voor de Flevopenningen 2011 bekend. De genomineerden voor de Flevopenning startende onderneming 2011 zijn KiekendiefPerspectief uit Lelystad Lucam B.V. uit Emmeloord en BRV Interieurarchitect BNI uit Zeewolde. Genomineerden voor de Flevopenning innovatieve onderneming 2011 zijn Marfo B.V.Chef Martin uit Lelystad Holland Composites Industrials B.V. uit Lelystad en Wagenbouw Bolle B.V. uit Emmeloord . Tijdens het Flevopenningengala op vrijdag 23 maart 2012 op het terrein bij Asian Paradise in Zeewolde worden de winnaars bekend gemaakt. Flevopenning startende onderneming 2011

KiekendiefPerspectief Lelystad

KiekendiefPerspectief is een onafhankelijk marktonderzoek en adviesbureau. Ze kunnen alle vormen van marktonderzoek uitvoeren. Al hun onderzoek is maatwerk ze kunnen zich inleven in de behoeften van hun opdrachtgevers. Ze willen Flevoland naar een hoger plan tillen door opdrachtgevers te helpen met het verbeteren van hun product of dienst.

Lucam B.V. Emmeloord

Lucam is een totaalleverancier in luchtbehandeling. Het verzorgen van een gezond en aangenaam leefklimaat in ruimten waarin wij verkeren is van groot belang. Lucam staat garant voor complete oplossingen in luchtbehandeling. Ze bedenken en bouwen luchtbehandelingkasten die gebalanceerd ventileren.

BRV Interieurarchitect BNI Zeewolde

Bram Vromans heeft in 2010 de BNIprijs gewonnen. Inmiddels heeft Bram zijn eigen bureau BRV Interieurarchitect BNI. Als interieurarchitect vindt hij het belangrijk om heldere goed functionerende en bijzondere ontwerpen te realiseren die precies passen bij hun functie en gebruiker. Oog voor ruimtelijkheid details en materialen spelen hierin een belangrijke rol.

Flevopenning innovatieve onderneming 2011

Holland Composites Industrials B.V.

Lelystad

Holland Composites Industrials is van oorsprong specialist in de bouw van zeil en motorjachten. Tegenwoordig is het bedrijf gespecialiseerd in het maken van specialistische producten in composiet voor de bouw en infrasector. Voorbeelden van producten zijn sonar domes voor internationale marine bedrijven de Spacebox tijdelijke studentenhuisvesting en de smartcube prefab kubus met badkamer keuken.

Marfo B.V.Chef Martin Lelystad

Marfo sinds 2008 onafhankelijk van Martinair bereidt in Lelystad complete gerechten voor onder meer gezondheidszorg luchtvaartmaatschappijen en catering. Marfo zoekt constant naar nieuwe wegen om gasten patinten en bewoners lekkere gezonde en authentieke maaltijden te serveren van hoge culinaire kwaliteit.

Wagenbouw Bolle B.V. Emmeloord

Wagenbouw Bolle is gespecialiseerd in het bouwen van klant specifieke aanhangwagens en Fifthwheels opleggers. Hierbij moet vooral gedacht worden aan transport van machine opstellingen of machines. Daarnaast bouwen ze transportmiddelen voor binnenstedelijke distributie en transportoplossingen voor langzaam verkeer of intern transport.

Flevopenning toponderneming 2011

De genomineerden voor de Flevopenning toponderneming 2011 zijn inmiddels al bekend gemaakt. Dit zijn de ondernemingen die door de zes afzonderlijke bedrijfskringengemeenten worden benoemd tot de lokale Onderneming van het Jaar.

Flevopenningengala vrijdag 23 maart 2012

Dit jaar vindt het gala plaats op vrijdag 23 maart 2012 op het Trekkersveld bij Asian Paradise te Zeewolde. De winnaars van de drie verschillende prijzen worden tijdens dit feestelijke en stijlvolle gala bekend gemaakt. Het Flevopenningengala is een gala waar ondernemend en bestuurlijk Flevoland elkaar ontmoeten. Voor meer informatie over het programma het bestellen van kaarten en sponsoring verwijzen wij u naar www.flevopenningen.nl.

Noot voor de redactie

Meer informatie over de Flevopenningen vindt u op wwww.flevopenningen.nl.

Einde bericht ericht

Bron Flevopenningen

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: vrijdag 3 februari 2012, 11:58
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Flevoland, Lelystad, Zeewolde

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry