LeaseWeb gaat samenwerken met CloudLinux

16/01
2012
HAARLEM (EZPress) - LeaseWeb n van de grootste hostingproviders in Europa is een samenwerking aangegaan met softwareleverancier CloudLinux. Door deze samenwerking beschikt LeaseWeb over het besturingssysteem CloudLinux waarmee zij haar klanten meer controle over de hostingomgeving kan bieden.

CloudLinux OS biedt resellers van LeaseWeb waaronder webhosting providers PaaS en SaaSleveranciers de mogelijkheid resources van hun shared hostingklanten in een betrouwbare en efficinte omgeving te beheren. Daarnaast profiteren hostingbedrijven van meer veiligheid en stabiliteit binnen het door CloudLinux OS ontwikkelde Lightweight Virtual Environment LVE. Deze omgeving stelt systeembeheerders in staat de CPU het geheugen en verbindingen van alle afnemers te controleren. Ze voorkomt dat n website de volledige server vertraagt of uitschakelt. Ook stelt ze hosters in staat de serverdichtheid te verhogen om zo de efficiency te verbeteren en tegelijkertijd de algehele dienstverlening te optimaliseren.

Door de integratie van het CloudLinux OS in de hostingomgeving van LeaseWeb kunnen sharedhosters hun klanten een geoptimaliseerde veilige en stabiele omgeving bieden vertelt Igor Seletskiy CEO van CloudLinux. We zijn verheugd dat we LeaseWeb deze service kunnen bieden en we kijken er dan ook naar uit om dit uit te rollen naar alle LeaseWebklanten wereldwijd.

Rolph Haspers directeur operations bij LeaseWeb over de samenwerking Onze resellers willen over alle bouwstenen kunnen beschikken om een robuust platform te ontwikkelen waarop de omgevingen van eindgebruikers draaien. Dankzij de samenwerking met CloudLinux kan LeaseWeb haar resellers de meest complete keuze in X86based besturingssystemen aanbieden en breidt ze hiermee haar marktleiderschap verder uit.

Licenties voor het CloudLinux OS kunnen rechtstreeks via de website van LeaseWeb aangeschaft worden. Bestaande klanten kunnen hun infrastructuur via de klantportal van LeaseWeb licentiren.

Einde bericht

Bron LeaseWeb

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: maandag 16 januari 2012, 14:58
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Haarlem, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry