Asecom neemt SAP Business One activiteiten over van ADC

12/01
2012
BREDA (EZPress) - Asecom Financile Systemen B.V. hierna Asecom SAP Business One Gold partner versterkt per 1 januari jongstleden haar organisatie met de overname van de SAPactiviteiten van softwarehuis ADC Solutions B.V. ADC. Alle medewerkers van ADC gaan net als alle activiteiten van ADC onder de naam Asecom verder en werken vanuit het bestaande ADCkantoor in Wijchen.

ADC

ADC is SAP Solutions Partner en ontwikkelt softwareoplossingen en AddOns voor SAP Business One. ADC heeft een aantal standaard softwareproducten ontwikkeld zoals het SAPgecertificeerde WarehousePro voor Magazijnbeheer en RF Scanning en ServicePro een mobiele toepassing voor de Service Onderhoudindustrie.

Asecom

Asecom is de grootste SAP Business One partner van Nederland en won de afgelopen jaren regelmatig de prestigieuze prijs SAP Business One Partner van het jaar. Ruim 300 bedrijven in het midden en kleinbedrijf kiezen voor Asecom als strategische partner voor het leveren implementeren en ondersteunen van hun bedrijfssoftware gebaseerd op SAP Business One.

Achtergrond

Asecom en ADC werkten de afgelopen jaren intensief samen bij diverse SAP Business One implementaties. Voor Asecom is de overname van de ADCactiviteiten een verdere aanvulling van de organisatie gericht op toekomstige groei bij het leveren van branchespecifieke oplossingen voor de sectoren Service en Onderhoud Zand Grind Medische groothandels en Voedingsindustrie.

Voor beeld video en cases zie httpasecom.pressdoc.com

einde bericht

Bron Koning Vogel

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Contact voor mediavragen

Mick de Valk algemeen directeur Asecom

tel 0624808824

Datum: donderdag 12 januari 2012, 15:30
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Breda, Gelderland, Noord-Brabant, Wijchen

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry