Lissenaren winnen 30.000 euro met Lucky Day

10/01
2012
RIJSWIJK (EZPress) - Een echtpaar uit Lisse heeft met Lucky Day 30.000 euro gewonnen. Het echtpaar speelt al jaren mee met dezelfde getallen. De winnaars zetten 150 euro in op een lot met 8 getallen. De winnaars hadden alle 8 getallen goed wat bij Lucky Day betekent dat de winnaar 20.000 x zijn inleg wint.

We spelen al jaren regelmatig mee met Lucky Day en winnen natuurlijk wel eens wat maar 30.000 euro is natuurlijk geweldig en ook heel onwerkelijk We willen het gewonnen bedrag gebruiken om verschillende wensen in vervulling te laten gaan zoals een nieuwe fiets wasmachine en dat soort dingen aldus de gelukkige winnaars.

Het winnende lot is verkocht bij Drogisterij Veldhuis aan de Vivaldistraat 27 in Lisse. Hier wordt vrijdag 27 januari om 10.00 uur een grote taart aangesneden om het winnen van de prijs aldaar te vieren. Daarnaast worden er gratis Lucky Dayloten aan iedereen ouder dan achttien jaar uitgedeeld. Hiervoor geldt op op.

Iedereen wint met Lucky Day

Niet alleen spelers van Lucky Day winnen met Lucky Day maar ook goede doelen winnen. Lucky Day is een onderdeel van De Lotto en alle opbrengsten komen na aftrek van het prijzengeld ten gunste van goede doelen op het gebied van sport cultuur maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting van Stichting De Lotto in 1961 is er meer dan 13 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan via NOCNSF. Naast de topsport profiteren ook de breedtesport en talentontwikkeling van een grote jaarlijkse bijdrage. Aan overige goede doelen waaronder het Oranjefonds Prins Bernhard Cultuurfonds en de KWF Kankerbestrijding is sinds de oprichting zon 500 miljoen euro afgedragen.

Einde bericht

Bron De Lotto

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 10 januari 2012, 13:32
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Lisse, Rijswijk, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry