Zetacom neemt telecom dienstverlening Theo Jeuken over

22/12
2011
SON EN BREUGEL/ZOETERMEER (EZPress) - Per 1 januari wordt de telecom dienstverlening van Theo Jeuken Beveiliging Telecom B.V. overgenomen door system integrator Zetacom. Met de overname verwelkomt Zetacom ruim 500 nieuwe klanten. Jasper den Hartog commercieel verantwoordelijk voor de MKB tak van Zetacom Op dit moment groeit Zetacom razend snel. Deze overname past uitstekend in de strategie van Zetacom om tevens haar positie in de MKB markt verder uit te bouwen.

Sneller beter en proactiever

De nieuwe klanten zullen volgens Den Hartog bovendien snellere betere en proactievere service ervaren. Wij bieden een landelijke dekking met engineers die voornamelijk werken in hun eigen regio waardoor we klanten sneller kunnen helpen. Onze kennis en kunde blijkt uit het feit dat we bij al onze leveranciers de hoogste status of certificering hebben hiermee bieden we onze klanten de beste service. Met proactieve monitoring vanuit ons Network Operations Center NOC pakken wij een storing in het netwerk van onze klant al op vrdat de klant het probleem zelf in de gaten heeft.

Over Zetacom

Zetacom is system integrator voor de zakelijke markt. Zetacom is gespecialiseerd in het implementeren van innovatieve tele en dataoplossingen waaronder telecommunicatiesystemen contactcenters netwerkinfrastructuren en beveiliging. Met 120 medewerkers werkt Zetacom landelijk vanuit Zoetermeer hoofdvestiging Bleiswijk distributiecentrum en sHertogenbosch trainingscentrum voor zowel de grootzakelijke markt als het MKB. Tot de opdrachtgevers behoren de overheid industrie dienstverlening horeca gezondheidszorg en transportsector varirend van lokaal georinteerde tot landelijke organisaties. Voor meer informatie www.zetacom.nl.

einde bericht

Bron Zetacom

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Datum: donderdag 22 december 2011, 10:30
Bron: EZPress Telecom
Categorie: Internet en ICT
Tags: Noord-Brabant, Son en Breugel, Zoetermeer, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry