Derbigum introduceert nieuwe producten tijdens DakEvent

21/12
2011
DELFT (EZPress) - DERBIGUM Nederland exposant tijdens DakEvent 2012

Maak kennis met het uitgebreide en vernieuwde vloeibare productengamma van DERBIGUM

Handelconcept

Vanaf 2012 zijn de vloeibare producten van Derbigum Nederland beschikbaar in de handel. Dit concept wordt uitgewerkt door Edwin Melis Sales Manager voor de handel. Tijdens DakEvent 2012 worden de rekken met vloeibare producten zoals de dakdekker ze binnenkort in de handel zal tegenkomen voor het eerst aan het publiek getoond. Tevens pakt Derbigum Nederland uit met enkele nieuwe producten.

Een ruim assortiment

Derbigum het moederbedrijf van Derbigum Nederland heeft een jarenlange ervaring met de vervaardiging van vloeibare producten voor waterdichting.

Producten als DERBIMASTIC S en DERBILIQUID S worden nu al meer dan vijftig jaar gebruikt voor de renovatie en het onderhoud van daken. Voor het verkleven van bitumineuze dakbanen en onderlagen is er de milieuvriendelijke bitumineuze koudlijm DERBIBOND NT. Deze bewezen techniek sinds 70 jaar resulteert in meer dan 100 miljoen m ervaring.

Dankzij haar uitgebreide gamma kan Derbigum complete oplossingen aanbieden voor de plaatsing van dakmaterialen en het onderhoud van daken gaande van de voorbereiding en reiniging van de ondergrond DERBINET NT over impregnatie DERBIPRIMER S DERBIPRIMER E en behandeling van barsten en scheuren DERBIMASTIC S tot verven en aanbrengen van afwerkingslagen

DERBISILVERTOP SPRAY DERBIPAINT E en zelfs de reiniging van het gereedschap DERBICLEAN NT.

Nieuwe liquids

Nieuw vanaf 2012 is DERBITECH FLEX de vloeibaar aan te brengen waterdichting voor details op platte daken balkons dakterrassen enz.

Derbigum Nederland investeert bovendien fors in de zoektocht naar duurzame en ecologische producten. De recente ontwikkeling van zowel DERBITECH FA een ecologische schuimlijm voor dakisolatie als DERBITECH EASY FIT Sealer een solventvrij afdichtingsmiddel is hier wederom het levende bewijs van.

DERBIGUM stelt DERBILIGHT voor

Niet enkel het assortiment van vloeibare producten werd uitgebreid op DakEvent wordt ook de daglichtbuis Derbilight gentroduceerd. Dit nieuwe Derbigumproduct optimaliseert het daglicht dit wordt opgevangen en in een afgesloten lichtbuis geleid om zo op een efficinte manier de werkplek te verlichten. Enkel puur wit licht bereikt de werkruimte.

Over Derbigum www.derbigum.nl

De Belgische onderneming Derbigum het moederbedrijf van Derbigum Nederland is gespecialiseerd in energiebesparende en energieproducerende dakbedekkingsmaterialen.

De groep telt drie productieeenheden twee in Belgi Lot Perwez en n in de Verenigde Staten Kansas City en stelt wereldwijd 389 medewerkers tewerk. Meer dan twee derde van de productie is bestemd voor export. De geconsolideerde groepsomzet van Derbigum bedraagt 133 miljoen euro.

Derbigum is de eerste fabrikant van bitumen welke haar fabrieksafval voor 100 recyclet. Eind 2008 kreeg Derbigum nog de Best Innovator Award Belgium 2008 toegekend. Daarnaast kreeg de onderneming van de Europese Commissie de EMAS Award 2008 voor zijn continue inzet voor milieubehoud. In mei 2011 werd Derbigum beloond met de Belgische Energie en Milieuprijs in de categorie Business Sustainable Development.

Het logo en de baseline Making Buildings Smart geven de missie van Derbigum duidelijk weer innovatieve en duurzame oplossingen op maat ontwikkelen met als doel opdrachtgevers energiekosten te besparen herbruikbare energie te produceren de duurzaamheid te verhogen en zodoende de ecologische voetafdruk van het gebouw te beperken.

einde bericht

Bron DERBIGUM Nederland B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Contactgegevens Derbigum

Derbigum

Ann Van den Wyngaert

Bergensesteenweg 32

B 1651 Lot

Belgi

Tel 32 2 334 87 11

avdderbigum.com

Derbigum Nederland

Ben Sengers

Directeur Derbigum Nederland

Olof Palmestraat 18

NL 2616 LR DELFT

Nederland

Tel 06 22 66 08 98

ben.sengersderbigum.com

Datum: woensdag 21 december 2011, 16:00
Bron: EZPress Milieu
Categorie: Natuur en Milieu
Tags: Delft, Kansas, Verenigde Staten, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry