Roué Verveer bedankt Pauw & Witteman

19/12
2011
Roué Verveer is Pauw & Witteman erg dankbaar voor de aandacht die hij door de talkshow kreeg. Dat zegt de komiek in VARAgids. Verveer was in 2009 te gast om zijn theatershow Voorwaardelijk Vrij te promoten. “Opeens klampten mensen me aan op straat, zeiden: je hebt gelijk, we moeten kinderen strenger opvoeden. Ik werd opeens voor van alles gevraagd. Mijn gesprek bij Pauw & Witteman heeft echt wat betekend voor mijn carrière. Er zijn mensen die me alleen van die uitzending kennen.“

De cabaretier was niet uit op zo’n geruchtmakend tv-optreden. “Nee, ik heb het altijd rustig aan gedaan. Ik heb me ook nooit ingeschreven voor een cabaretfestival. Hoe moet je kunst beoordelen? Het is ook smaak. Ik ben nu twaalf jaar bezig en ik heb heel wat geleerd. Ik ben blij dat ik voor dit pad heb gekozen.”

Verveer is maandag opnieuw te gast in Pauw & Witteman, ditmaal om met andere gasten vooruit te blikken op 2012. De andere genodigden zijn econoom Rick van der Ploeg, Griekenlandkenner Ingeborg Beugel en voetbalkenner Willem van Hanegem.

Datum: maandag 19 december 2011, 12:40
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry