DERBIGUM NEDERLAND vernieuwt STABUbestekkenservice

07/12
2011
DELFT (EZPress) - De STABUbestekkenservice is een handige tool om het Derbigum concept van de producent via de dakaannemer naar de eigenaar gestalte te geven en elkaar te binden op bouwkundige juridische duurzame maar ook milieutechnische gronden. Via deze service wordt het juiste product geadviseerd aan architecten bestekschrijvers eigenaars dakaannemers e.d.

De bestekkenservice toegankelijk via www.derbigum.nl is nu gebruiksvriendelijker dan ooit. Onlangs werd de STABUbestekkenservice helemaal vernieuwd en gepdate. Hierdoor kan Derbigum Nederland zijn voorschrijvers een gebruiksvriendelijker systeem aanbieden. Wanneer men nu op www.derbigum.nl doorklikt naar de STABUbestekkenservice treft men een ingekort keuzemenu aan. Nadat hier het type ondergrond wordt aangevinkt worden de constructies visueel weergegeven. Het systeem leidt zijn gebruikers op een betrekkelijk eenvoudige manier door het verdere keuzeproces heen. Dit verkleint de foutkans in de STABUbestekken aanzienlijk. Het bestek toont vervolgens een compleet kantenklaar daksysteem door STABU goedgekeurd.

Test het zelf even uit op onze website www.derbigum.nl

OVER Derbigum www.derbigum.nl

De Belgische onderneming Derbigum het moederbedrijf van Derbigum Nederland is gespecialiseerd in energiebesparende en energieproducerende dakbedekkingsmaterialen. De onderneming gestart in 1932 als familiebedrijf in de waterdichting van daken en platte oppervlakken investeert vandaag fors in vernieuwende producten voor duurzaam bouwen en energiebeheer. Eind 2008 kreeg Derbigum nog de Best Innovator Award Belgium 2008 toegekend. Daarnaast kreeg de onderneming als enige Europese bedrijf van de Europese Commissie de EMAS Award 2008 voor zijn continue inzet voor milieubehoud. In mei 2011 werd Derbigum nog beloond met de Belgische Energie en Milieuprijs in de categorie Business Sustainable Development.

De groep telt drie productieeenheden twee in Belgi Lot Perwez en n in de Verenigde Staten Kansas City en stelt wereldwijd 380 medewerkers tewerk. Meer dan twee derde van de productie is bestemd voor export. De geconsolideerde groepsomzet van Derbigum bedraagt 115 miljoen euro. DERBIGUM is erkend door BIPV Building Integrated Photovoltaics dat systemen en concepten regelt waarin het fotovoltasche element niet alleen de functie heeft om elektriciteit te produceren maar ook een rol speelt als bouwelement.

Het logo en de baseline Making Buildings Smart geven de missie van Derbigum duidelijk weer innovatieve en duurzame oplossingen op maat ontwikkelen met als doel opdrachtgevers energiekosten te besparen herbruikbare energie te produceren de duurzaamheid te verhogen en zodoende de ecologische voetafdruk van het gebouw te beperken.

einde bericht

Bron DERBIGUM Nederland B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Contactgegevens Derbigum Nederland

Ann Van den Wyngaert

Marketing Coordinator

Bergensesteenweg 32

B 1651 LOT

Belgi

Tel 32 2 334 87 11

avdderbigum.com

Ben Sengers

Directeur Derbigum NL

Olof Palmestraat 18

NL 2616 LR DELFT

Nederland

Tel 06 22 66 08 98

ben.sengersderbigum.com

Datum: woensdag 7 december 2011, 09:00
Bron: EZPress Milieu
Categorie: Natuur en Milieu
Tags: Delft, Kansas, Verenigde Staten, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry