SeniorWeb heeft 100.000 leden

16/09
2009
(EZPress) - SeniorWeb heeft de mijlpaal van 100.000 leden bereikt. De kracht van SeniorWeb zit in de combinatie van educatie en ondersteuning van vijftigplussers op computer- en internetgebied. Zij organiseert in samenwerking met partners en vrijwilligers door het hele land cursussen en workshops over nuttige en vooral leuke aspecten van de computer en het internet. En wie naast of na de cursus meer wil weten of computerhulp wil, kan lid worden. Het snel groeiende ledenaantal van SeniorWeb bevestigt de populariteit van deze formule.

De cursussen van SeniorWeb zijn begrijpelijk en betaalbaar voor iedereen. Er zijn 360 cursuslocaties waar vele vrijwilligers, Ambassadeurs genaamd, de lessen verzorgen. Op dit moment zijn meer dan 2.700 Ambassadeurs actief. Jaarlijks bieden zij meer dan 55.000 vijftigplussers de mogelijkheid om computer- en internetvaardigheden op te doen, voor zowel beginners als gevorderden. Zo zijn er basiscomputer- en internetcursussen en zijn digitale fotobewerking en internetbankieren (in samenwerking met de Rabobank) populaire workshops.

Daarnaast biedt SeniorWeb computerhulp via internet of aan huis. De website www.seniorweb.nl is het platform voor het laatste nieuws en handige computertips. Ook kan men het geleerde in de praktijk brengen bij allerlei ledendiensten, zoals Vraag en Aanbod, Mailgroepen en Trefpunt waarin het contact met andere leden centraal staat. Per dag bezoeken meer dan 20.000 mensen de website.

//Einde bericht

Bron: Stichting Seniorweb

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: woensdag 16 september 2009, 11:00
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry