Bas Muijs presenteert Het Snoer Om op SBS 6

08/11
2011
Bas Muijs komt op de buis bij SBS 6. Hij gaat een door Mediamarkt gesponsorde tv-show presenteren, waarin woningme- tamorfoses centraal staan. Dat zei Muijs maandag in Shownieuws. Onderdeel van de metamorfose is dat de woning verrijkt wordt met allemaal spulletjes uit de Mediamarkt. “We gaan één ruimte in het huis helemaal veranderen. Dat doen we door middel van klussen, timmeren en zagen en het ophangen van allerlei nieuwe media. Dat is uniek in het programma.“

Muijs heeft nooit eerder woon-tv gemaakt. “Het is voor mij nieuw. Ik heb wel wat programma’s gepresenteerd, maar niet zo’n programma. Dus het is voor mij heel erg nieuw, maar ik moet zeggen dat ik mij als een vis in het water voel, want we zijn nu bezig bij het tweede huis en er zijn al dingen die helemaal vanzelf gaan.”

Hij stopt niet met acteren. “Ik stop zeker niet met het acteren. In januari komt er een film uit waarin ik een hoofdrol speel. Ik stop niet met acteren, maar dit is op mijn pad gekomen. Ik heb er goed over nagedacht en ik heb er `ja’ tegen gezegd.”

Het is niet de eerste keer dat Muijs een programma aan elkaar praat voor Mediamarkt. Vorig jaar maakte hij Mediazine voor RTL 7, die hem vervolgens ook een wielerprogramma aanbood. “De bazen bij RTL zeggen dat ik iets eigens heb. Een Pietje Bell-manier van presenteren noemen ze dat. Ik denk dat dat ook wel zo is“, zei hij toen.

De eerste aflevering van Het Snoer Om is eind november te zien op de zaterdagmiddag van SBS 6.

Datum: dinsdag 8 november 2011, 11:04
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry