Antoinette Hertsenberg krijgt eigen tijdschrift

07/11
2011
Antoinette Hertsenberg krijgt een eigen tijdschrift. Ze wordt de hoofdredacteur van Radar+, een printversie van haar gelijknamige tv-show. Dat heeft de TROS laten weten. Hertsenberg presenteert haar tijdschrift op 16 november in de Radar-studio. “Het eerste nummer van Radar+ ga ik uitreiken aan Youp van `t Hek, de man die een jaar geleden als geen ander heeft laten zien hoe complex het voor de consument kan zijn en daar op zijn eigen wijze tegen ten strijde is getrokken“, vertelt ze.

Volgens de presentatrice is Radar uitgegroeid tot een van de meest succesvolle mediaconcepten van Nederland. “De wekelijkse kijkcijfers schommelen rond de 2 miljoen, de site heeft eveneens ruim 2 miljoen bezoekers en er zijn ook nog eens 130.000 panelleden die actief meewerken. Dat succes komt doordat wij opkomen voor de consument; met emotie maar altijd integer.”

Het is nu tijd voor een blad, vindt Hertsenberg. “Ik merkte de afgelopen jaren dat er bij die consument een groeiende behoefte is het leven wat simpeler te maken. Het is namelijk best complex geworden de laatste tijd. Daarom heb ik samen met de `Radar’-redactie een magazine bedacht dat enerzijds heel praktisch is en anderzijds ook ruimte geeft aan veel andere zaken.”

Ze wil een brede doelgroep bereiken. “Radar+ is een lifestyle-magazine voor consumenten, dat je met plezier leest. Maar Radar+ geeft vooral heel veel informatie.”

Datum: maandag 7 november 2011, 15:11
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry