Graydon Award voor Transfer Managed Services

03/11
2011
LEERDAM (EZPress) - Transfer Managed Services is vorige week onderscheiden met de Graydon Award voor financieel gezonde bedrijven Deze award is door Frans Kos sales manager van Graydon Nederland uitgereikt aan Jurgen Duijster directeur van Transfer Solutions moedermaatschappij van Transfer Managed Services.

Transfer Managed Services is een ICTorganisatie gespecialiseerd in het 724 uur beheren van Oracle databases applicaties en infrastructuren. Met het behalen van de Graydon Award wordt aangetoond dat bedrijven verantwoord zaken kunnen doen met Transfer Managed Services.

Strenge criteria

Voor het ontvangen van de Graydon Award geldt een aantal strikte voorwaarden waaraan een organisatie moet voldoen. Zo moet een bedrijf een positief kredietadvies krijgen en mag er een minimale kans op wanbetaling zijn. Dit oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers jaarcijfers en het betaalgedrag. Informatie is afkomstig uit de Graydon database die dagelijks wordt onderhouden zodat zakenrelaties verzekerd zijn van de meest complete en actuele gegevens.

Verantwoord zakendoen

Gertjan Kaart Algemeen Directeur bij Graydon Met de award kunnen bedrijven zich onderscheiden ten opzichte van de concurrent. De award laat zien dat een bedrijf aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Dat betekent dat zakenrelaties zonder zorgen met ze kunnen samenwerken.

Trots

Deze Graydon Award betekent voor onze relaties een extra bevestiging dat ze zaken doen met een betrouwbare en financieel gezonde partner iets wat zeker in deze economisch mindere tijd van groot belang is. Veel klanten besteden het beheer van vaak bedrijfskritische omgevingen aan ons uit. Het is logisch dat ze dan zekerheid willen hebben over de continuteit van de organisatie waaraan dat beheer wordt uitbesteed. Voor ons als Transfer Managed Services betekent het ontvangen van de Award daarnaast een beloning en bevestiging voor jarenlang op een correcte manier omgaan met leveranciers en klanten aldus een trotse Jurgen Duijster van Transfer Solutions.

www.transfersolutions.com


Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: donderdag 3 november 2011, 05:50
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Leerdam, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry