Zetacom behaalt ISO 9001 certificering

31/10
2011
ZOETERMEER (EZPress) - System integrator Zetacom levert hoogwaardige en complexe oplossingen voor de zakelijke markt en heeft een aantal specialisaties in de zorgsector. Het leveren van kwaliteit is belangrijk en wordt in de toekomst alleen maar belangrijker. Dit was een van de redenen voor Zetacom om haar processen te borgen in een kwaliteitsmanagementsysteem.

Nadat door de erkende certificerende instelling Qualitatis de benodigde audits zijn uitgevoerd heeft Zetacom het certificaat NENENISO 90012008 toegekend gekregen. De toekenning betreft de montage en onderhoud van telecommunicatieapparatuur.

Zetacom directeur Dick Dompeling Wij bedienen veel klanten onder andere in de zorg. Die klanten moeten 7 dagen per week en 24 uur per dag op ons kunnen rekenen. Het is voor ons dan ook een logische keuze om het ISO9001 certificaat te behalen en zo de volgende stap te zetten in de verdere professionalisering van ons bedrijf.

Over Zetacom

Zetacom is system integrator voor de zakelijke markt. Zetacom levert innovatieve communicatie oplossingen en is gespecialiseerd in bedrijfstelefonie zorg alameringssystemen Voice over WLAN locatiebepalingssystemen mobiele telefonie en unified communications. Met 120 medewerkers werkt Zetacom landelijk vanuit Zoetermeer hoofdvestiging Bleiswijk logistiek centrum en sHertogenbosch trainingscentrum. Tot de opdrachtgevers behoren onder andere vele ziekenhuizen en zorginstellingen. Speciaal voor deze doelgroep is het Zetacom Zorgconcept ontwikkeld. Inmiddels koos 20 van de Nederlandse ziekenhuizen voor een oplossing of de service van Zetacom. Voor meer informatie www.zetacom.nl.

einde bericht

Bron Zetacom

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Datum: maandag 31 oktober 2011, 16:00
Bron: EZPress Telecom
Categorie: Internet en ICT
Tags: Zoetermeer, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry