Zeldzame uil gespot in Leidsche Rijn Park

15/09
2009
15-09-2009

Op één van de lantaarnpalen in De Binnenhof-West van het Leidsche Rijn Park heeft een wel heel bijzondere vogel zich genesteld. Het betreft een aluminium uiltje, bedacht door de ontwerpers van het park, bureau West 8 uit Rotterdam. De bedoeling is dat deze lantaarnpaal-uilen een aantal plaatsen in De Binnenhof accent geven.Behalve dit kunstige vogeltje valt er nog veel meer te zien èn te doen in het Leidsche Rijn Park, variërend van een kunstroute wandelen tot hardlopen over Het Lint. In de nieuwe parkfolder staat een overzicht van de mogelijkheden.

Folder Leidsche Rijn ParkDe nieuwe folder geeft een indruk van de veelzijdigheid van het stadspark.Op posterformaat is een sfeertekening van het grote Leidsche Rijn Park opgenomen. Folder en poster kunt u ophalen bij informatiecentrum Leidsche Rijn aan de Verlengde Vleutenseweg, of in delen downloaden via www.leidscherijn.nl.

Opening beeldenpark en evenemententerreinTijdens het UITfeest afgelopen zaterdag zijn het beeldenpark en het evenemententerrein van het Leidsche Rijn Park officieel geopend. Filmpjes van de kunstwerken, de optredens en het terrein staan op www.leidscherijn.nl.

Datum: dinsdag 15 september 2009, 02:00
Bron: Gemeente Utrecht
Categorie: Algemeen

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry