Tensing succesvol in concept validatie Waterkracht bij Evides

27/10
2011
ZALTBOMMEL (EZPress) - Drinkwaterbedrijf Evides heeft een belangrijke stap van het Asset Managementvernieuwingsprogramma Waterkracht succesvol doorlopen. Dit programma heeft als doel operationele asset managementprocessen optimaal te ondersteunen door zoveel mogelijk synergie te creren tussen de verschillende systemen en disciplines die hierbij betrokken zijn zoals CAD GIS EAM ERP planning en scheduling.

In deze concept validatie voerde Tensing een integratietest uit waarbij zoveel mogelijk standaard ArcGIS 10componenten aan het ontwerpsysteem Autocad en het Enterprise Asset Managementsysteem Infor zijn gekoppeld. Tensing implementeert in deze stap de ArcGISsuite van Esri.

Na afronding van deze eerste fase van de concept validatie loopt op dit moment de tweede fase van het project. Hierbij worden enkele nieuwe systemen gentroduceerd zoals CRM scheduling en de integratie met de bestaande systemen. Het doel is om onderlinge samenhang van de nieuwe configuratie en interfaces te toetsen en een start te maken met het voorbereiden van de migratie van data uit het huidige GIS naar ArcGIS Server.

Uiteraard zijn wij zeer verheugd over het succesvolle verloop tot nu toe en hopen we op een lange en vruchtbare samenwerking met de diverse partners en Evides aldus Sophie Verbeek Manager Business Development bij Tensing.

Einde bericht

Bron Tensing b.v.

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: donderdag 27 oktober 2011, 11:20
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Gelderland, Zaltbommel

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry