Exclusieve samenwerking KPN en Spotify in Nederland

24/10
2011
DEN HAAG (EZPress) - Bestaande en nieuwe klanten van KPN met een allesineen pakket Extra of Premium koper Zilver of Goud Glasvezel krijgen vanaf vandaag een Spotify Premium abonnement bij hun pakket. Deze pakketuitbreiding wordt zonder extra kosten aangeboden door KPN. KPN klanten kunnen voortaan thuis de miljoenen nummers die de muziekdienst Spotify in zijn bibliotheek aanbiedt beluisteren en afspelen. Dat kan via een computer of muziekinstallatie. Door de Spotify App op een smartphone te downloaden wordt het tevens mogelijk om altijd en overal de muziek te beluisteren.

KPN en Spotify de internationale muziekdienst zijn een exclusieve samenwerking aangegaan in Nederland. Dat betekent dat KPN klanten met een allesinn pakket Extra of Premium koper Zilver of Goud Glasvezel voortaan gratis Spotify Premium ontvangen. Voor deze dienst moet normaal 999 euro per maand betaald worden.

KPN heeft voor Spotify gekozen omdat zijn klanten aangeven muziek erg belangrijk te vinden KPNklanten gebruiken het internet veelvuldig om muziek op te zoeken en te beluisteren op verschillende apparaten. Het liefst hebben zij altijd en overal toegang tot dezelfde muziekbibliotheek. Een oplossing als Spotify Premium geeft daar een goede invulling aan.

KPN wordt de exclusieve partner van Spotify in Nederland.

Een KPN allesineen pakket Extra of Premium koper Zilver of Goud Glasvezel is verkrijgbaar vanaf 55 euro per maand. Voor meer informatie over de allesineen pakketten van KPN zie www.kpn.comprivepakketten.htm.

Voor meer informatie over de diensten van Spotify zie www.spotify.com.

Einde bericht

Bron KPN

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: maandag 24 oktober 2011, 15:08
Bron: EZPress Telecom
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry