Compello wint aanbesteding SociaalEconomische Raad

18/10
2011
ZWOLLE (EZPress) - De SociaalEconomische Raad SER heeft Compello verkozen om het beheer op haar ICTomgeving te continueren. Compello met vestigingen in Utrecht en Zwolle heeft deze week de aanbesteding gewonnen en is de komende tijd verantwoordelijk voor het beheer op het ICT platform.

Met de beheermethodiek van Compello gaat het adviesorgaan voor kabinet en parlement de ICTbeheerkosten de komende jaren substantieel verlagen.

Anderhalf jaar geleden vernieuwde Compello het complete ICTplatform. Na de grootschalige renovatie van het bijna veertigjarige gebouw van de SER aan de Bezuidenhoutseweg in Den Haag is het onderbrengen van het ICTbeheer het spreekwoordelijke sluitstuk. De SER beoogt met deze stap voor de medewerkers een veilig en betrouwbaar netwerk te kunnen faciliteren.

Compello levert professionele ITinfrastructuren waarbij alles draait om kwaliteit flexibiliteit en betrouwbaarheid. IT overal en altijd toegankelijk. Compello staat voor innovatie ziet IT als nutsvoorziening en verstaat de kunst om ingewikkelde migraties eenvoudig te houden. Met een duidelijke focus op datacenters virtualisatie en applicatie beschikbaarheid.

Klanten van Compello zijn topbedrijven waarbij zorgeloze ICT n van de belangrijke kritische succesfactoren is. Met minder kosten meer efficiency en optimale betrouwbaar.

Vanuit Compello hebben we een duidelijke focus op wat wij voor u kunnen doen. Hiervoor gebruiken wij de Compello IT Strategie CITS waarbij wij ons richten op

Informatie

Centralisatie

Bedrijfscontinuteit.

U kunt hierbij denken aan oplossingen op het gebied van application delivery virtualisatie Windows infrastructuren Microsoft SharePoint etc.

Compello is onder andere Microsoft Gold Partner VMware Enterprise Partner Citrix Gold Solutions Advisor Dell Registered Partner en NEN 7510 partner.

www.compello.nl


Einde bericht

Bron Compello

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 18 oktober 2011, 10:48
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Overijssel, Utrecht, Zwolle

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry