Vrijdag snelle-actie-dag: de uitslag

14/09
2009
Wie ons voor vandaag 10 uur een mailtje stuurde, maakte kans op een van de vijf NS-LC100 laptopkoelers van NewStar ter waarde van € 29,95. 798 mensen stuurden ons een mailtje.

Uit al die inzendingen hebben we de volgende vijf winnaars getrokken: Jan Koster (Hoogezand), Harry Verspay (Deurne), Alice da Silva (Waalwijk), Peter van der Linden (Havelte) en Paul de Haan uit Breda. Zij krijgen een NS-LC100 laptopkoeler van NewStar thuisgestuurd.

Wanneer u de laptop op de ergonomische standaard plaatst, brengt de koeler de temperatuur van de laptop terug met maar liefst 15 graden. De twee fluisterstille (maximaal 28 dBA) ventilatoren blazen koele lucht onder de laptop door. Hierdoor blijft de laptop optimaal presteren en worden storingen voorkomen. Bovendien komt de laptop iets schuin te staan (18 graden om precies te zijn), waardoor uw polsen minder belast worden en het scherm beter leesbaar is. U sluit de NS-LC100 van NewStar aan op een van de usb-poorten van de laptop. Het maakt niet uit of u een netbook hebt of een grotere laptop: de NS-LC100 is geschikt voor alle modellen tussen de 10,4"en 17".

Datum: maandag 14 september 2009, 00:00
Bron: Computer Idee
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry