Relatie.nl start affiliateprogramma bij Daisycon

13/10
2011
ALMERE (EZPress) - Relatie.nl is een initiatief van Chris van Tuijl voorheen oprichter van Relatieplanet. Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en Belgi. Het is de ideale datingsite voor serieuze singles die op zoek zijn naar een duurzame relatie vriendschap of date. Relatie.nl gaat 1 december online de publishers van Daisycon zullen de campagne Schrijf je nu in en verdien 3 maanden gratis full membership promoten.

Relatie.nl hanteert een aanpak die anders is dan bij andere datingsites. Zo kun jijzelf precies instellen wie jou wel en wie jou niet mag benaderen. Dat betekent dat leden die niet voldoen aan jouw criteria je niet kunnen mailen en je uitsluitend berichten krijgt van singles waarnaar jij op zoek bent.

Gratis inschrijven is weliswaar mogelijk maar contact is slechts mogelijk op het moment dat jij bepaalt dat je gebruik wilt maken van onze betaalde service en full member wilt worden. Relatie is daarbij ook nog eens veel voordeliger dan andere datingsites. Je membership is altijd met een simpele muisklik en op elk moment stop te zetten via de site. Simpel helder en overzichtelijk

Voordelen Relatie.nl

Nu inschrijven is 3 maanden gratis full membership t.w.v. 3750

100 betrouwbaar en veilig. Jouw privacy is gegarandeerd

Telefonische helpdesk op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur

Uniek Jij bepaalt zelf wie wel en wie niet met jou contact kan opnemen

Einde bericht

Bron Daisycon

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: donderdag 13 oktober 2011, 14:52
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Almere, Flevoland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry