Patty Brard baalt van negativiteit Gordon

27/09
2011
Patty Brard vindt het ergerlijk dat Gordon zijn collega’s blijft afvallen in de media. Zo noemde hij Diva’s Draaien Door van Brard een `schaamteloze kopie’ en zei hij sowieso nooit fan geweest te zijn van de tv-diva. “Alleen Patricia Paay is leuk, zei hij. Logisch als je met haar nog één keer op tv moet in de finale van Holland’s Got Talent. Patries confronteerde hem op die bewuste dag, waarom hij nou toch in hemelsnaam zo naar over ons moest doen“, onthult Brard in haar column in weekblad Privé.

Gordon was zich volgens Brard van geen kwaad bewust. “Gordon zei tegen Patricia: `Ik was toch wel leuk over jóu?’ Het is ook maar beter dat je opgehouden bent bij Boulevard, wat een onderbouwing!”

Begin 2010 stopte Gordon bij RTL Boulevard, omdat hij zijn mening over collega’s niet langer wilde ventileren op tv. “Gordon adviseerde mij destijds ook met het presenteren van Shownieuws te stoppen. `Op een dag krijg je dit allemaal als een boemerang terug, Patty’, zei hij.”

Eens in de zo veel tijd komt Gordon tot inkeer, vaak na een verblijf in een buitenlands kuuroord. “Dan moet zijn carrière serieuzer, met meer diepgang, en neemt hij zich voor zijn mening niet zo duidelijk te ventileren. Ik weet niet of de verblijven in de kuuroorden te kort zijn, maar het is zo jammer dat de positieve, gebruinde, slankere Gordon, met nagels, altijd van zo’n korte duur is.”

Naast de sneer naar Diva’s Draaien Door, noemde Gordon Iedereen Is Gek Op Jack van Linda de Mol `de slechtste comedy ooit’ en stelde hij dat RTL 4 Martijn Krabbé en Wendy van Dijk te vaak inzet.

“Lieve Gordon, misschien moet je niet naar het licht lopen, zoals je nieuwe single propageert, maar het licht een keer proberen te zien“, besluit Brard.

Datum: dinsdag 27 september 2011, 17:20
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry