RTL 4-baas Erland: `Gordon heeft kansen verspeeld’

25/09
2011
Erland Galjaard, de baas van RTL 4, vindt het ergerlijk dat Gordon zo loslippig is over zijn collega’s. Dat zegt de programmadirecteur in weekblad Privé. Gordon riep dat er te veel Martijn Krabbé en Wendy van Dijk op RTL 4 is, dat Diva’s Draaien Door een schaamteloze kopie is en dat Iedereen Is Gek Op Jack van Linda de Mol de slechtste comedy ooit is. “Gordon heeft zijn kansen verspeeld door collega’s af te vallen. Dat moet hij gewoon niet doen. Maar ja, zo is Gordon“, aldus Galjaard.

Op een haar na werd Gordon, die dolgraag groot amusement wil presenteren, niet de presentator van kijkcijferkanon The Voice. Althans, dat zegt hij zelf. Volgens Galjaard is daar nooit sprake van geweest. “Ik wilde juist van hem een ultiem jurylid maken, een soort Simon Cowell. Maar Gordon wilde in eerste instantie niet eens jureren in Holland’s Got Talent. Hij wil een grote talentenjacht presenteren, maar dat zie ik niet voor me. Hij doet het goed met Minute To Win It, maar hij is veel beter als jurylid.”

Galjaard probeert zijn presentatoren te temmen. “Mijn presentatoren roepen te snel dingen in de media. Sinds ik bij RTL 4 zit, probeer ik ze dat af te leren.”

De tv-baas heeft zijn presentatoren wel vaker wat afgeleerd. “Toen ik bij RTL 4 begon, had ik een gesprek met Peter van der Vorst over zijn toekomst. Peter zag zijn toekomst in grote shows als Pulse. Ik vond niet dat daar zijn kracht lag. Dat was een heftig gesprek. Ik heb hem verteld dat als hij van de showtrap afkwam, je naar de trap keek, in plaats van naar hem.“

Datum: zondag 25 september 2011, 11:51
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry