Huisman Group kiest voor 3PL Dynamics als WMS

19/09
2011
EDE (EZPress) - Boltrics Professionals heeft de opdracht gekregen voor de levering van 3PL Dynamics aan Huisman Group. Huisman Group BV te Wijchen is een logistiek dienstverlener die zich richt op transport van deelladingen naar UK en Ierland. Tevens behoort contract logistiek tot de service van Huisman Group.

Jochen Foss van Huisman over hun keuze 3PL Dynamics kenmerkt zich door gebruikersvriendelijkheid geavanceerde picking strategien en flexibiliteit. Door daarnaast zowel WMS als TMS te integreren in n systeem behaalt Huisman een enorme efficiency slag en wordt een stap gemaakt naar een hoger serviceniveau

Huisman Group

In totaal beschikt de Huisman Group over een capaciteit van 12.000 m2 opslag faciliteiten verspreid over twee warehouses. Vanuit deze locaties biedt Huisman verschillende services aan zoals Orderpicking In en outbound ordermanagement en VAS en VAL activiteiten. Voor zijn strategisch gelegen warehouses in Wijchen en Corby UK was men op zoek naar een nieuw WMS systeem dat volledig kan integreren met hun TMS pakket op basis van Microsoft Dynamics NAV. Daarom is gekozen voor het pakket 3PL Dynamics van Boltrics Professional. Met deze gentegreerde WMSTMS oplossing is Huisman in de toekomst in staat haar service naar klanten te verbeteren en operationele informatie via internet inzichtelijk te maken.

Boltrics Professionals

Boltrics Professionals is specialist op het gebied van Microsoft Dynamics en bied met 3PL Dynamics oplossingen voor logistiek dienstverleners. De opgedane kennis is doorvertaald naar branchespecifieke functies die onze klanten tijd en kosten besparen en omzet en rendement verhogen. 3PL Dynamics ondersteunt uw medewerkers in de dagelijkse logistieke praktijk en draagt concreet bij aan de businessdoelen van uw bedrijf.

Over 3PL Dynamics

3PL Dynamics is een complete en gentegreerde ERPWMSTMSoplossing die volledig op de op en overslagbranche is afgestemd. Dit houdt in dat alle bedrijfs en logistieke processen standaard in de software zijn ondergebracht. U heeft dus geen maatwerk meer nodig om sneller slagvaardiger effectiever n kosten bewuster te werken. Iedereen werkt met dezelfde actuele informatie. Ook uw klanten. Die kunnen bijvoorbeeld op ieder gewenst moment online inzage hebben in hun actuele voorraden.

3PL Dynamics ERP WMS TMS

3PL Dynamics is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV aangevuld met oplossingen die specifiek voor de op en overslagbranche zijn ontwikkeld. 3PL Dynamics gaat dus verder dan WMS alleen. Naast de standaard ERP functionaliteit zoals een complete financile administratie relatiebeheer etc. bied 3PL Dynamics ook TMS functionaliteit. Dus zowel het transport als de op en overslag van goederen tot en met de financile afhandeling richting uw klant wordt vanuit 3PL Dynamics aangestuurd. Indien gewenst kunt u als logistiek dienstverlener dus al uw primaire processen ondersteunen met n totaaloplossing.

einde bericht

Bron Boltrics Professionals

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Voor meer informatie bezoek www.boltrics.nl mail naar jcvekrisboltrics.nl volg ons op Twitter httptwitter.com3pldynamics of neem contact op via 31 0318 439 525.

Datum: maandag 19 september 2011, 11:00
Bron: EZPress Transport en Logistiek
Categorie: Weer en Verkeer
Tags: Ede, Gelderland, Ierland, Wijchen

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry