Project PPS Kromhout Kazerne in de prijzen

08/09
2011
Het PPS (Publiek Private Samenwerking) project renovatie ministerie van Financiën heeft van de 19 inzendingen de PPS Award 2011 gewonnen. Minister van Infrastructuur en Milieu Melanie Schultz van Haegen reikte de onderscheiding gisteravond uit. Ze had ook 4 deelprijzen. Die waren onder meer voor het project PPS Kromhout Kazerne. Zowel het technisch team van Komfort als het gezamenlijk door Komfort en Defensie gevormde juridische team gingen er met de eer vandoor.

De Kromhout Kazerne is met 92.000² het grootste PPS-huisvestingsproject in Nederland. Een zorgvuldige selectie leidde tot het samenwerkingsverband tussen de publieke partij, het ministerie van Defensie en de private partij Komfort die het Defensiecomplex realiseerde. Inmiddels werken er ruim 2.000 militairen en burgercollega’s. Volgend jaar worden de laatste 1400 werkplekken opgeleverd en is de nieuwbouw gereed.  
 
Een van beide resterende deelprijzen was voor de Rijksgebouwendienst en Rijkswaterstaat, die zich als gezamenlijk team meest professionele opdrachtgever in PPS-projecten mocht noemen. De andere ging naar het financiële team van het project PPS Huisvesting Dienst Uitvoering Onderwijs en Belastingdienst Groningen.

Datum: donderdag 8 september 2011, 15:14
Bron: Defensie
Categorie: Algemeen

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry