Nederlandse golfportal Leadingcourses.com breidt verder uit in Europa

29/08
2011
UTRECHT (EZPress) - De van oorsprong Nederlandse golfportal Leadingcourses.com breidt uit naar Frankrijk en Duitsland. Met de Franse Leadingcourses.fr en Duitse Leadingcourses.de versie van haar website denkt Leadingcourses.com wederom een belangrijke stap te hebben genomen om haar leidende positie in Europa verder te verstevigen en uit te bouwen.

Inmiddels telt de site meer dan 68.000 beoordelingen en meer dan 6.000 golfbanen. De meeste beoordelingen zijn op dit moment nog in het Nederlands maar het doel is om dit zo snel mogelijk te veranderen. Jeroen Korving van Leadingcourses.com hierover In Nederland is het heel normaal dat je Engels kunt lezen maar zelfs hier prefereren wij teksten die in het Nederlands zijn geschreven. Dat is Frankrijk en Duitsland niet anders. Sterker nog vooral in Frankrijk spreken mensen gewoonweg geen Engels. Vandaar dat wij elke golfer in zijn of haar eigen taal willen aanspreken. En dat betekent ook dat we beoordelingen van golfbanen in het Frans en Duits moeten verzamelen. Dat is niet zomaar gerealiseerd maar we zijn goed op weg

Bij de lancering in Frankrijk wist Leadingcourses.com al honderden Franstalige reviews van golfbanen te genereren. Het doel is om zowel in Frankrijk als Duitsland minimaal 5.000 beoordelingen te realiseren in het eerste jaar. Om dit te bereiken wordt samengewerkt met leidende lokale golfbladen golf websites en reispartijen die zich richten op golfreizen. De lancering van de Duitse website zal officieel in de eerste weken van september plaatsvinden maar de site is daar nu al wel te bereiken.

Leadingcourses.com richt zich op golfers in Europa. Inmiddels heeft de website een grote community weten op te bouwen van actieve golfers. De site is op dit moment beschikbaar in het Engels Nederlands Duits en Frans. Op dit moment wordt tevens gewerkt aan een Spaanse versie. Allemaal met als doel om de golfers in elk Europees land aan te spreken in hun eigen taal en hen te betrekken bij de community.

Einde bericht

Bron Leadingcourses.com

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: maandag 29 augustus 2011, 16:12
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Duitsland, Frankrijk, Utrecht

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry