Reiskoepel ANVR vindt Alberto Stegeman ongenuanceerd

14/08
2011
Reisbrancheorganisatie ANVR vindt SBS 6-presentator Alberto Stegeman soms iets te ongenuanceerd in zijn vakantie- programma Red Mijn Vakantie. Dat zegt woordvoerder Mirjam Dresmé van ANVR in Avrobode. Toch steunt ANVR de SBS-show wel. “We hebben ook een gesprek gehad met Alberto Stegeman, en op zich is het goed als dingen die niet goed gaan aan de kaak worden gesteld. Daar kan de branche alleen maar van leren. Alleen: het zou allemaal wel wat genuanceerder mogen.“

ANVR hoopt dat consumenten hun klachten gewoon blijven melden bij vakantieorganisaties. Dat men zaken sneller gedaan krijgt met een cameraploeg snapt Dresmé ook, “maar zoiets kan natuurlijk nooit een koevoet zijn. Je moet een operator ook de kans geven om iets recht te zetten.”

Mirjam wijst ook op de eigen verantwoordelijkheid van consumenten. “Een goede voorbereiding vooraf kan klachten voorkomen. Vakantie is uiteindelijk toch ook een spel van verwachtingen.”

Red Mijn Vakantie, waarin Stegeman gedupeerde vakantiegangers te hulp schiet, keert zondagavond om 21.30 uur terug met een nieuw seizoen op SBS 6.

Datum: zondag 14 augustus 2011, 12:10
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry