MijnOverheid bereikt 100.000 gebruikers

11/08
2011
DEN HAAG (EZPress) - MijnOverheid de persoonlijke internetpagina voor burgers van de overheid bereikte deze maand een mijlpaal in haar bestaan. De honderdduizendste gebruiker Onno Clous uit Houten meldde zich met zijn persoonlijke DigiD aan.

Ik vind MijnOverheid een goed initiatief laat Onno Clous weten. Met een paar muisklikken kun je snel zien wat de status is van een aantal zaken die je met de overheid regelt of hoe een aantal basisgegevens geregistreerd staan. En dat kun je doen op het moment dat het jou uitkomt ook makkelijk dus

In MijnOverheid kan elke Nederlander zijn persoonlijke gegevens bij de overheid inzien overzicht houden over zijn lopende zaken met de overheid en elektronische berichten van de overheid ontvangen. Dit scheelt de burger tijd en energie en de overheid op termijn een forse besparing aan portokosten.

De verwachting is dat het aantal burgers dat MijnOverheid gebruikt snel zal doorgroeien nu meerdere grote overheidsorganisaties zoals het UWV de RDW en de SVB gebruikmaken van MijnOverheid.

MijnOverheid levert een bijdrage aan n digitale overheid met betere service meer gemak en minder regels. MijnOverheid is per 1 juni 2011 in beheer bij Logius dienst digitale overheid van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Einde bericht

Bron Ministerie van Binnenlandse Zaken

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: donderdag 11 augustus 2011, 14:46
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Houten, Utrecht

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry