Bookerz voegt Copernica Marketing Software toe aan leveringsgamma

04/08
2011
HAARLEM (EZPress) - Marketing en communicatiebureau Bookerz is sinds enige tijd partner van Copernica Marketing Software. Bookerz gaat de marketingsoftware aanbieden aan haar klanten. Deze kunnen de software op hun beurt gebruiken voor het verzenden van periodieke en adhoc emailingen alsmede het meten van de response hierop.

De keuze voor Copernica is mede te danken aan de gebruikersvriendelijkheid van de software en de integratiemogelijkheid met andere systemen. Dankzij de uitgebreide en goed gedocumenteerde API kunnen we op een betrouwbare en effectieve manier een koppeling realiseren met CRM pakketten of andere afnemende systemen. aldus Jurgen Wesel CEO van Bookerz. Het resultaat is dat de gebruiker een integraal klantbeeld kan opbouwen en emailings specifiek op maat van de ontvanger kan opmaken.

Op termijn hoopt Bookerz de samenwerking te intensiveren en de marketingsoftware als voorkeursoplossing aan klanten te bieden bij projecten waar technische complexiteit een rol speelt. Dit omdat Bookerz niet alleen de marketingcommunicatiespecialisten in huis heeft maar bovendien over een eigen ontwikkelteam beschikt. vervolgt Wesel.

Einde bericht

Bron Copernica Marketing Software

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: donderdag 4 augustus 2011, 10:41
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Haarlem, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry