Edwin van der Sar aan de slag bij NOS

04/08
2011
Edwin van der Sar gaat komend seizoen aan de slag als analyticus van Champions League-wedstrijden bij de NOS. Dat heeft de omroep laten weten. Van der Sar, die woensdag afscheid nam van het voetbal, zal deel uitmaken van een zeskoppig team. Ook Mario Been, nieuwkomer Jan van Halst, Ron Jans, Youri Mulder en Ronald Waterreus zullen op dinsdagen en woensdagen aanschuiven in de studio in Hilversum. Elk leveren zij hun eigen commentaar op de gespeelde duels.

Voormalig Oranje-keeper Van der Sar speelde in totaal in elf edities van de Champions League. Vijf keer stond hij in de finale en twee keer – in 1995 met Ajax en in 2008 met Manchester United – mocht hij de `cup met de groten oren’ omhoog houden.

Het Europese seizoen bij de NOS begint – indien FC Twente zich kwalificeert, met de play-offs op dinsdag 16 of woensdag 17 augustus en de return op 23 of 24 augustus. Vervolgens is de loting voor het hoofdtoernooi van de Champions League op donderdag 25 augustus live te volgen.

De presentatie van de uitzendingen van het meest prestigieuze Europese clubtoernooi is afwisselend in handen van de vertrouwde gezichten Tom Egbers, Jack van Gelder en Toine van Peperstraten.

Datum: donderdag 4 augustus 2011, 09:54
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment
Tags: Hilversum, Manchester, Noord-Holland, Verenigd Koninkrijk

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry