Red Mijn Vakantie ontvangt recordaantal klachten

03/08
2011
Alberto Stegeman heeft voor het nieuwe seizoen van zijn SBS 6-programma Red Mijn Vakantie een recordaantal klachten ontvangen. Dat vertelde de presentator dinsdag in Shownieuws. De afgelopen tijd heeft Stegeman weer veel vakantie-ellende gezien. “Het is al de vierde serie van Red Mijn Vakantie, maar ik heb de indruk dat ik steeds meer aanvragen krijg. Het alarmnummer is hetzelfde gebleven, dus misschien hebben steeds meer mensen ons nummer in hun telefoon gezet.”

Toch denkt Stegeman ook dat de problemen groter worden. “Ik heb dingen meegemaakt die ik andere jaren niet gezien heb. Ik heb ook ergere dingen meegemaakt dan vorig jaar. Je zou denken dat reisorganisaties nu wel zo slim zijn om het allemaal op te lossen, maar dat is niet zo.”

De nieuwe serie afleveringen begint op 14 augustus. “Er zitten hele schrijnende gevallen bij, ook dit jaar. Er was een jongen die op vakantie zijn vriendin ten huwelijk wilde vragen, maar het viel hem zo tegen dat hij het aanzoek wilde uitstellen. Toen heb ik heel erg mijn best gedaan om het toch voor elkaar te boksen. Of het gelukt is? Daarvoor moet je Red Mijn Vakantie kijken.”

Zelf heeft Stegeman dit jaar geen tijd voor vakantie. “Ik denk niet dat het erin zit. Ik ben deze zomer voor Red Mijn Vakantie op pad en meteen daarna begint een nieuw seizoen van Undercover in Nederland.”

Datum: woensdag 3 augustus 2011, 12:37
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry