Van Halder directeur-generaal VWS

11/09
2009
De ministerraad heeft vandaag besloten de heer drs. L.A.M. van Halder (Leon) voor te dragen als directeur-generaal Curatieve Zorg bij het ministerie van VWS.

De voordracht wordt gedaan door minister Ter Horst van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK), in overeenstemming met minister Klink van VWS.

De heer Van Halder (1955) is op dit moment directeur-generaal Wonen, Wijken en Integratie bij het ministerie van Volkshuisvesting Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer. Daarvoor was hij onder andere directeur-generaal Openbaar Bestuur bij het ministerie van BZK. De heer Van Halder studeerde sociale wetenschappen aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Hij volgt mevrouw drs. D. Monissen op die per 1 september jl. voorzitter van de Raad van Bestuur van De Friesland Zorgverzekeraar is geworden.

De benoeming van de heer Van Halder is tot stand gekomen via de procedure voor de topmanagementgroep van de Algemene Bestuursdienst.

Actueel Nieuwsberichten Kamerstukken Toespraken Vraag en antwoord Alle publicaties WOB-verzoeken Openstaande kamervragen

Datum: vrijdag 11 september 2009, 19:42
Bron: Ministerie van VWS
Categorie: Algemeen
Tags: Friesland, Utrecht

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry