Nieuwe uitzendavond voor RTL 5-hit Oh Oh Cherso

25/07
2011
Het programma Oh Oh Cherso krijgt een andere uitzendavond. Na twee series verhuist de kijkcijferhit van RTL 5 van donderdagavond naar dinsdagavond. Dat heeft RTL laten weten. De nieuwe dinsdagavond van RTL 5 is er een vol met feest en flirten. Naast Oh Oh Cherso zal vanaf september ook het programma De Villa te zien zijn op deze avond. In deze show delen een groep vrijgezelle heren en dames een villa op Lloret de Mar. Onderling moeten zij uitzoeken wie hun `liefdesmatch’ is.

Waar De Villa volgens planning uit acht afleveringen bestaat, wordt kijkcijferhit Oh Oh Cherso opgerekt tot in totaal dertien aflevering. Er wordt afgetrapt met twee auditie-afleveringen getiteld X Cherso, waarna elf weken lang de belevenissen van de groep jongeren in Chersonissos te volgen zijn.

De nieuwe donderdagavond van RTL 5 bestaat uit een nieuw seizoen van Expeditie Robinson om half negen, gevolgd door het nieuwe programma Holland In Da Hood om half tien. In deze realityshow gaan acht Nederlandse jongeren naar de plaats van de hiphop, Los Angeles. Daar strijden ze tegen elkaar om wie de beste hiphopper is.

So You Think You Can Dance en de nieuwe zesdelige Nederlandse dansfilm The Real Body Language vormen vanaf september de zondagavond van RTL 5.

De maandagavond wordt van Daphne Deckers met Holland’s Next Top Model en Stacey Rookhuizen met Project Catwalk.

In de vooravond keren Topchef en Wie is de Chef terug.

 

Datum: maandag 25 juli 2011, 16:50
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment
Tags: Los Angeles, Verenigde Staten

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry