Harry Mens: `Matthijs van Nieuwkerk overgewaardeerd’

20/07
2011
Harry Mens vindt De Wereld Draait Door en presentator Matthijs van Nieuwkerk flink overgewaardeerd. Het presenteren van de talkshow is volgens Mens niet zo een bijzondere prestatie. “Het wordt zwaar overgewaardeerd alsof het een journalistiek hoogstandje is. Dat vind ik dus van niet. Wat Matthijs van Nieuwkerk kan, kan ik ook hoor. Dat is niet zo een kunst. Die man heeft een redactie van 35 man en een autocue. Ik één van anderhalve man en een paardenkop“, zegt Mens op Radio 1.

Alles wat Van Nieuwkerk doet is al voorgeproduceerd, meent Mens. “Die gaat lekker zitten rond een uur of vijf, dan neemt hij het één keer door en dan is het lachen, gieren, brullen met Jan Mulder en nog een stelletje van die sidekicks. Dat kan ik ook.”

Zelf vult Mens zijn talkshow Business Class op RTL 7 met gesponsorde items. “Die Matthijs krijgt gewoon z’n salaris overgemaakt, gesponsord door de overheid. Dat vinden ze allemaal journalistiek. Laat Matthijs van Nieuwkerk nou eerst maar eens proberen om reclamezendtijd te verkopen en het vervolgens te vullen.”

Mens denkt dat Van Nieuwkerk meer moeite zou hebben om zijn talkshow te maken. “Ik durf te wedden dat hij nog geen rol drop kan verkopen. In hun socialistische hoogvaardigheid zijn ze gewoon te arrogant om iets te verkopen. Ze voelen zich helemaal een soort circusartiest, die hoog verheven staat boven de rest van tv-land.”

“Ik ben er niet van onder de indruk“, besluit de ondernemer.

Datum: woensdag 20 juli 2011, 16:29
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry