Startdatum Het Blok niet in gevaar

20/07
2011
Het nieuwe seizoen van de Net5-show Het Blok gaat gewoon in première op 31 augustus. De staat van het pand dat centraal staat in het programma, brengt de startdatum niet in gevaar. Dat heeft een zegsvrouw van Net5 woensdag laten weten. Het pand is een bouwval en moet voor ingebruikname door de kandidaten worden verbouwd door professionals. “Deze werkzaamheden stonden van te voren in de planning, dus daar is reke- ning mee gehouden voor de opnames“, aldus de woordvoerster.

SBS 6-presentator Evert Santegoeds meldde woensdag op Radio 538 dat het pand op instorten staat en de opnames waarschijnlijk in gevaar komen. “Ze zouden deze week beginnen met de opnamen, maar het pand is in zo een slechte staat dat allerlei instanties verboden hebben dat er ook maar iemand een voet binnen zet, omdat er een acuut instortingsgevaar is. Daarmee komen wel de opnamen in gevaar.”

Volgens Net5 is er geen sprake van onvoorziene omstandigheden. “Het pand van Het Blok is een bouwval. Dat hoort ook bij Het Blok, want de kandidaten moeten natuurlijk wel echt een uitdaging hebben om te gaan verbouwen. In het pand worden nu werkzaamheden verricht, zodat de koppels binnenkort veilig aan de slag kunnen gaan om het pand te verbouwen tot een paradijs.“

Datum: woensdag 20 juli 2011, 17:00
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry