Anniko van Santen: `Frits Sissing niet terug bij af’

17/07
2011
Anniko van Santen vindt de kritiek onte- recht dat Frits Sissing terug bij af is, nu hij na jaren zijn comeback heeft gemaakt als presentator van Opsporing Verzocht. Hij ging ooit weg bij het programma om het te gaan maken als showpresentator. “Als je nu een vacature de deur uit zou doen voor een presentator van een programma dat 48 weken per jaar een miljoen kijkers trekt, denk ik dat je busladingen vol met mensen krijgt. Dat lijkt me allesbehalve terug bij af“, aldus Van Santen in Avrobode.

De afgelopen jaren deed Sissing veel amusement voor de AVRO, maar recentelijk werd bekend dat zijn tv-show Op Zoek Naar verhuist naar RTL 4. “In mijn geval zeiden veel mensen dat ik na Op Zoek Naar weer terug bij af was. Ik ervaar het anders. Vier jaar geleden was ik toe aan wat anders en was het momentum daar. En nu ben ik met heel veel plezier weer terug bij mijn oud-collega’s“, zegt Sissing zelf.

Als het aan de presentator ligt, blijft hij nog geruime tijd bij het programma. “Ik zou het leuk vinden als wij daar over tien jaar nog staan. Bovendien gaat de tijd ook vrij snel. Voor je het weet zijn we weer vijf jaar verder.”

Van Santen denkt daar hetzelfde over. “Het is heel prettig om werk te hebben waarvan je het gevoel hebt dat je op je plek zit en dat het ergens goed voor is. Het meedenken met de politie en het feit dat een tip een zaak kan oplossen, vind ik echt leuk.“

Datum: zondag 17 juli 2011, 11:12
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry