Leontine Borsato krijgt brok in keel van Hart in Aktie

12/07
2011
Leontine Borsato heeft het soms erg moeilijk tijdens de opnames van Hart in Aktie. De nieuwe presentatrice van het programma vindt de verhalen vrij heftig. “Soms heb je het gevoel van: poe. Ik moet soms ook mijn tranen inslikken en heb een brok in mijn keel. Maar dat mag denk ik ook. Ik ben een mens“, weet de SBS-presentatrice. Toch is de tv-show vooral positief. “Ik voel me er heel fijn bij, heel goed bij. Het is gewoon heel mooi om mensen te helpen. Dit komt voor mij precies op tijd.“

Borsato neemt de presentatie over van Wendy van Dijk en Natasja Froger. “Dat is niet niks. Maar goed, Hart in Aktie is een programma wat zichzelf denk ik al bewezen heeft. Het is heel fijn dat ik dit mag maken“, is het enige wat ze in Shownieuws kwijt wil over haar voorgangsters.

Door haar werk voor SBS 6, is het in huize Borsato een stuk rustiger. Er wordt echter wel goed voor de kinderen gezorgd. “Ik heb gelukkig een heel goede hulp thuis. Dat gaat helemaal goed komen. Zonder haar had ik het niet kunnen doen. Het zijn lange dagen van `s ochtends vroeg tot `s avonds laat.”

Hart in Aktie keert komend najaar terug op SBS 6.

Datum: dinsdag 12 juli 2011, 11:14
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry