Nieuwe overeenkomst met Eurofiber voor Koning amp Hartman

06/07
2011
AMSTERDAM (EZPress) - Eurofiber en Koning Hartman hebben een nieuwe tweejarige overeenkomst afgesloten voor uitbreidingswerkzaamheden aan het Eurofiber netwerk.

De werkzaamheden die Koning Hartman op zich zal nemen omvatten het turnkey realiseren van glasvezelverbindingen ten behoeve van het aansluiten van midden en kleinbedrijven. Overige werkzaamheden die ook onder dit contract vallen zijn het upgraden van glasvezelroutes het omleggen van glasvezelkabels t.b.v. reconstructies en het adhoc opzoeken van netwerkgegevens.

De Network Services divisie van Koning Hartman realiseert kabelprojecten in nieuwbouw en renovatiegebieden verglazingsprojecten van gemeenten en is gespecialiseerd in het geschikt maken van bestaande breedband infrastructuren voor internet. Wij werken inmiddels ruim 4 jaar samen met Koning Hartman. Onze samenwerking heeft bij beide partijen geresulteerd in wederzijds vertrouwen waardoor wij in staat zijn in alle openheid te communiceren. Het contract is dan ook gebouwd in n op samenwerking zegt zegt Lex Wils Director Network Deployment Eurofiber.

Eurofiber werd opgericht in 2000. Inmiddels is dit een organisatie met ruim 135 medewerkers en vestigingen in Maarssen en Brussel Belgi en een bekende speler in de markt voor glasvezelverbindingen. Sinds 2006 participeert de Nederlandse investeerder Reggeborgh in het bedrijf. Hoewel het bedrijf allang geen startup meer is dagen ze de gevestigde orde nog altijd graag uit met hun unieke marktbenadering.

Einde bericht

Bron Koning Hartman

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: woensdag 6 juli 2011, 14:09
Bron: EZPress Telecom
Categorie: Internet en ICT
Tags: Amsterdam, BelgiŽ, Brussel, Maarssen, Noord-Holland, Utrecht

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry