IBM Smart Business Desktop on the IBM Cloud ondersteunt iPad

28/06
2011
GOUDA (EZPress) - ao systems services Benelux B.V. ao het expertisecentrum voor virtualisatie en cloud oplossingen voor middelgrote bedrijven maakt bekend dat IBMs oplossing Smart Business Desktop on the IBM Cloud de Apple iPad ondersteunt.

IBM heeft haar oplossing voor een virtuele desktop uit de public cloud op de Nederlandse markt gebracht onder naam IBM Smart Business Desktop on the IBM Cloud. ao business partner van IBM richt zich op de advisering over implementatie van en integratie met deze oplossing.

De Apple iPad is meer en meer een geaccepteerde client voor virtuele desktops. Door naast vele andere apparaten zoals PC laptop thin client etc. ook de iPad te koppelen vergroot IBM de toepassingsmogelijkheden van haar oplossing.

Ron Happel directeur van ao zegt tests laten zien dat het prima werken is met een iPad als client. Een virtuele desktop maakt het mogelijk om op elke plaats en op elk moment te werken als er maar een netwerkinternetverbinding is. De iPad is uitstekend toegerust om als client te functioneren door haar Wifi en 3G netwerktoegang. Alles werkt uitstekend zelfs het sessiebehoud als je overstapt van een ander clientapparaat aar de iPad.

Meer over de IBM Smart Business Desktop on the IBM Cloud oplossing en ao is te lezen op www.aobenelux.nlcloud_oplossingenibm_desktop_op_de_ibm_cloud

Einde bericht

Bron ao systems

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 28 juni 2011, 10:56
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Gouda, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry