Edwin Smulders had geen zin in Op Zoek Naar Geluk

27/06
2011
Fotograaf Edwin Smulders had in eerste instantie helemaal geen zin om mee te doen aan het tv-programma Op Zoek Naar Geluk van de TROS. Dat vertelt zijn vrouw Anouk Smulders, die hem uiteindelijk toch wist over te halen, in TROS Kompas. Anouk en Edwin staan maandag centraal in het programma op Nederland 1. “Hij is altijd supernuchter. Goeroes? Yoga? Het is allemaal niets voor hem. Ik dram echter net zo lang door tot ik mijn zin krijg en daar ben ik best goed in“, vertelt ze.

De TROS nodigde het koppel uit om in Bali op zoek te gaan naar hun geluk. “Als je zo’n bijzondere reis met een bezoek aan een goeroe in de schoot geworpen krijgt, moet je dat toch met beide handen aangrijpen? Wanneer doe je nou zelf zoiets? Maar Edwin is op zo’n moment vooral met de praktische zaken bezig: `Hoe doen we dat dan met de kinderen en met mijn werk?’”

In overleg vonden ze een oplossing. “Max en Bo mochten mee. Edwin is eerder teruggegaan om te werken en ik ben nog een week extra gebleven met mijn schoonmoeder en de kinderen.”

“Ik ben meegegaan omdat Anouk het graag wilde“, voegt Edwin Smulders daaraan toe.

Op Zoek Naar Geluk is om 22.10 uur te zien op Nederland 1.

Datum: maandag 27 juni 2011, 13:14
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment
Tags: Bali, Indonesië

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry