Anita Witzier fan van The Voice of Holland

22/06
2011
KRO-presentatrice Anita Witzier is groot fan van de RTL 4-kijkcijferhit The Voice of Holland. Samen met haar partner Michel Nillesen, hoofd televisie bij de KRO, keek ze afgelopen seizoen elke week naar de talentenjacht met Martijn Krabbé en Wendy van Dijk. “The Voice of Holland is geweldig. Het is in zijn genre authentiek. Het is goed vormgegeven, de jury is goed gecast, de deelnemers doen er toe en wat je te zien krijgt is geen flauwigheid“, vertelt de presentatrice van Memories in VARAgids.

Nillesen is het daar compleet mee eens. “Een programma als The Voice kan mij de televisie insleuren. De eerste klanken van Ben Saunders op tv waren voor mij een ultiem tv-moment. Een gevoel van euforie en kippenvel.”

De KRO-baas kijkt wel vaker naar RTL, bijvoorbeeld voor Voetbal International op RTL 7. “Studio Voetbal met Jack van Gelder en Youri Mulder is toch wat tuttiger dan Voetbal International met Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee.”

Eind 2009 werd de KRO nog beschuldigd van het kopiëren van de zaterdagavondhit Ik Hou Van Holland van RTL 4, toen Witzier met haar tv-show De Leukste Jaren begon. Witzier vond de kritiek onterecht. “Ik Hou Van Holland lijkt ook op alles wat we al kennen“, liet ze toen weten.

Datum: woensdag 22 juni 2011, 10:58
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry