John Williams blaast Het Spijt Me nieuw leven in

16/06
2011
John Williams blaast de tv-show Het Spijt Me nieuw leven in op RTL 4. Er worden in eerste instantie zes nieuwe afleveringen gemaakt. Dat heeft Williams donderdag laten weten in De Telegraaf. Het Spijt Me was van 1993 tot en met 1999 te zien met Caroline Tensen aan het roer. Het programma, waarvoor Anita Meyer de intro inzong, was een kijkcijferhit. “Het is pure tv-nostalgie. Ik vind het een enorme eer en zal het programma met respect behandelen“, zegt Williams in de krant.

Het grote verschil met de Het Spijt Me van vroeger, is dat de nieuwe versie geen studioshow wordt. “De spijtbetuigingen worden op locatie opgenomen. Dat het nu op locatie wordt gedraaid heeft ermee te maken dat het concept sinds begin dit jaar in Duitsland goed scoort. Dus maakt Nederland er nu ook een locatieprogramma van. Het zal er dus elke keer anders uitzien, afhankelijk van de case.”

Williams heeft telefonisch contact gehad met Tensen. “Ze was helemaal enthousiast. Het is gewoon echt geweldig dat ik het mag gaan doen. Het spijt me is een fantastisch merk. En een programma waar ik zelf naar keek, pure nostalgie.”

De opnames beginnen half augustus. Uitzending op televisie volgt in het najaar.

Datum: donderdag 16 juni 2011, 11:16
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment
Tags: Duitsland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry