BNN organiseert ledendag in Walibi

15/06
2011
BNN organiseert haar ledendag dit jaar in attractiepark Walibi Holland. Voor tien euro mogen leden op 24 september van tien uur `s ochtends tot zes uur `s avonds in het park rondwandelen. Dat heeft BNN woensdag laten weten. BNN nodigt haar leden elk jaar uit voor de ledendag. “Tijdens deze dag geven de leden hun mening over BNN en de programma’s van de omroep. Ideeën worden uitgewisseld en de bezoekers kunnen in discussie met voorzitter Patrick Lodiers“, aldus BNN.

Daarnaast worden voor de leden een aantal speciale activiteiten georganiseerd. Zo kunnen bezoekers meedoen aan de BNN-screentest, worden er radio- en tv-opnamen gemaakt en zijn er verschillende live optredens. Verder zijn ook de BNN-presentatoren van de partij.

Het is voor het eerst dat BNN haar ledendag organiseert in Walibi. “De ledendag heeft de afgelopen jaren diverse settings gehad: van kleine vergaderzaaltjes tot een Ledendagtournee met De Lama’s. Dit jaar heeft BNN een attractiepark gekozen als locatie“, legt een woordvoerster uit.

Datum: woensdag 15 juni 2011, 10:12
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry