Gerben de Knegt wint streetrace Goirle

15/06
2011
(EZPress) - Gerben de Knegt en Gerben de Knegt lid van het RabobankGiant Offroad Team schreef in zijn woonplaats Goirle de eerste editie van de plaatselijke streetrace op zijn naam. We reden een uur en een ronde eigenlijk net als bij een veldrit zei De Knegt. De organisatie had het prima gedaan met een zandbak een trap en nog enkele hindernissen in het parkoers. Er stonden veel goede bikers aan de start en er was veel publiek. Meer kun je niet wensen.

De Knegt probeerde vanuit de start weg te komen. Het lukte me wel om een gat te slaan maar heel ver liep ik niet uit. Achter me reden Bart Aernouts en Rudi van Houts. Toen Rudi in de finale letterlijk wegviel hadden we de zege voor het grijpen. Bart kwam nog bij me maar ik won de sprint. Het is natuurlijk altijd leuk om in je eigen woonplaats te kunnen winnen.

De Knegt reed samen met Aernouts de Alpentour in Oostenrijk. Deze week rijdt hij de Tour Nivernais Morvan een etappekoers op de weg in Frankrijk. We doen dit allemaal in dienst van het komende veldritseizoen. Alhoewel ik het zwaar had in de Alpentour zijn al deze verschillende wedstrijden een prima voorbereiding.

Einde bericht

Bron Rabobank

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: woensdag 15 juni 2011, 07:33
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Frankrijk, Goirle, Noord-Brabant, Oostenrijk

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry