AHAM kiest voor iFileFactuur van DDinformatica

14/06
2011
HOOFDDORP (EZPress) - Vastgoedvermogensbeheerder AHAM Amsterdamsche Huizenhandel en Administratiemaatschappij gaat in de nabije toekomst de inkomende facturen digitaliseren en geautomatiseerd verwerken met software van DDinformatica. De organisatie heeft in mei jl. gekozen voor de oplossing iFileFactuur.

Jaarlijks verwerkt AHAM ongeveer 5.000 inkoopfacturen. Deze worden gefiatteerd door verschillende budgethouders. Met iFileFactuur is AHAM in staat de inkomende facturen 100 geautomatiseerd te verwerken van ontvangst tot betaalbaar stellen. De facturen worden gescand en herkend door unieke OCR software. Door de koppeling van iFileFactuur met Informant worden de facturen automatisch geboekt in dit financile pakket. Vervolgens worden de facturen via de workflow aangeboden bij de juiste budgethouders ter fiattering zoals door AHAM vastgesteld in de Administratieve Organisatie. Na fiattering komen de facturen terug bij de financile administratie voor betaling en worden gearchiveerd in het digitaal archief.

Over AHAM

De B.V. Amsterdamsche Huizenhandel en Administratiemaatschappij afgekort AHAM is een particuliere vastgoedvermogensbeheerder met een landelijk gespreid bezit. Het bedrijf is opgericht in 1906 en opereert al ruim honderd jaar op de markt als belegger verhuurder en beheerder van onder andere woningen en bedrijfs onroerend goed.

Over DDinformatica

DDinformatica softwareleverancier uit Hoofddorp biedt oplossingen voor het elimineren van papier en het optimaliseren van documentstromen. Sinds het ontstaan in 1993 richt DDinformatica zich op de ontwikkeling van effectieve software voor de automatisering en beheersing van uiteenlopende documentstromen met als doel om meer werk te verrichten met minder papier en minder arbeid. Zie voor meer informatie www.ddinformatica.nl.

einde bericht

Bron DDinformatica B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 14 juni 2011, 12:00
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry