TMC sluit hosted Managed Services contract met Valid

10/06
2011
EINDHOVEN (EZPress) - TMC Holding B.V. heeft een hosted Managed Services contract met Valid afgesloten voor de duur van 3 jaar. Naast het meedenken van Valid met TMC was de culturele fit die bleek tijdens het voortraject een beslissende factor om het contract af te sluiten.

Valid heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een betrokken ICTdienstverlener waarmee TMC graag wil samenwerken. De besprekingen tijdens het voortraject maakte al snel duidelijk dat beide partijen naast een culturele fit ook elkaars dienstverlening begrijpen. Op basis van contract agility zullen ze de komende jaren nauw samenwerken. Open en transparante communicatie zal daarbij de samenwerking versterken en de kwaliteit van de dienstverlening waarborgen.

De driejarige overeenkomst omvat het ontwerpen en implementeren van een nieuwe schaalbare kantoorautomatiseringomgeving om de groei van TMC te ondersteunen. Het beheer van de Hosted Managed Services dienstverlening omvat housing hosting server netwerk en storagebeheer ten behoeve van 500 TMC medewerkers en ICT professionals.

Beide partijen hebben er alle vertrouwen in dat ze met dit contract een stevige basis hebben gelegd voor het verwezenlijken hun bedrijfsdoelstellingen.

Einde bericht

Bron Valid

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: vrijdag 10 juni 2011, 16:26
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Eindhoven, Noord-Brabant

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry