Interconnect eerste Nederlandse registrar .pl domein

08/06
2011
’S-HERTOGENBOSCH (EZPress) - ISP Interconnect uit sHertogenbosch is partner geworden van NASK het registry voor Poolse domeinnamen. Interconnect is de eerste Nederlandse provider die de accreditatie succesvol heeft afgesloten en zo zelfstandig domeinnamen met de extensies .pl .com.pl en .biz.pl kan vastleggen.

Polen is voor steeds meer bedrijven een actieve afzetmarkt. Dit is terug te zien in het aantal domeinregistraties het aantal domeinnamen met de .pl extensie is vorig jaar met 22 toegenomen. Daarmee is de .pl extensie een van de sterkst groeiende domeinen in Europa.

Ook het aantal Nederlandse ondernemingen dat in Polen actief is is de afgelopen jaren sterk gestegen. Dankzij het lidmaatschap bij NASK kan Interconnect de registratie van Poolse domeinnamen sneller uitvoeren zonder tussenkomst van derden. De directe communicatielijnen zorgen voor een betere ondersteuning aan klanten en partners.

Interconnect was al lid van andere registries waaronder die voor Nederlandse .nl Europese .eu Belgische .be en Italiaanse .it domeinen. Bedrijven kunnen bij Interconnect domeinnamen met ruim 100 verschillende extensies registreren.

Over Interconnect

Interconnect is een internet service provider voor de zakelijke markt. Met een uitgebreid aanbod hosting breedband en datacenterdiensten helpen wij ICTprofessionals bij het opzetten van betrouwbare automatiseringsoplossingen. Zekerheid en bereikbaarheid staan centraal. Zo kunnen onze relaties zich richten op hun kernactiviteiten.

Meer informatie www.interconnect.nl

Einde bericht

Bron Interconnect

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: woensdag 8 juni 2011, 13:55
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Polen

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry