TIAM Consultancy wordt partner van Copernica Marketing Software

04/06
2011
HAARLEM (EZPress) - TIAM Consultancy mag zich sinds kort partner van Copernica Marketing Software noemen. Het marketingbureau gaat de marketing software met name inzetten voor emailcampagnes voor webwinkels en direct mailactiviteiten.

Met Copernica is het voor TIAM mogelijk om gerichte emailings te verzenden door slim gebruik te maken van de inrichting en analyse functionaliteiten. De software stelt je in staat zelf te bepalen met welke data je databases inricht. Op basis van deze informatie verstuur je dan gerichte emailings. vertelt Patrick Wallet eigenaar van TIAM Consultancy. Door het respons op deze emailings te meten kan je verder je emailcampagnes optimaliseren

De marketing software zal voor verschillende toepassingen bij klanten worden ingezet afhankelijk van het doel en de doelgroep. In eerste instantie zal de software vooral voor emailcampagnes voor webwinkels en direct mailactiviteiten een uitkomst bieden.

Wij zien de samenwerking met Copernica erg positief tegemoet en vinden het fijn dat Copernica haar marketing software continu innoveert en met ons meedenkt om samen de klant optimaal te kunnen bedienen. aldus Wallet.

Einde bericht

Bron Copernica Marketing Software

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: zaterdag 4 juni 2011, 11:30
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Haarlem, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry