Softbrick rolt Workforce Management systeem Action uit

31/05
2011
GELDERMALSEN (EZPress) - Retailgigant Action geeft Softbrick aanbieder van Workforce Management oplossingen de opdracht om de eerder in Belgi gemplementeerde software voor urenregistratie en personeelsplanning uit te rollen naar alle Nederlandse en Duitse vestigingen. Action beschikt hiermee straks over een volledig geautomatiseerd systeem voor Workforce Management dat internationaal en bedrijfsbreed voor de in totaal 7.500 medewerkers kan worden ingezet.

Naast de winkelfilialen in Nederland en Duitsland gaan ook het hoofdkantoor en het distributiecentrum in Zwaagdijk met de software van Softbrick aan de slag. Action kiest dus voor een totaaloplossing die mee kan groeien met haar ambities.

In juni 2010 startte Softbrick met het implementeren van de software voor alle Action winkels in Belgi. Het systeem werd voor 500 medewerkers ingericht volgens de Belgische CAO en regelgeving.

Ook voor Nederland en Duitsland worden de verschillende wettelijke bepalingen rondom arbeid opgenomen in het Workforce Management systeem. De registratie van uren is voor het personeel een kwestie van n handeling en een leidinggevende is aanzienlijk minder tijd kwijt met het verwerken van uitzonderingen. Door een interface met het salarissysteem kunnen alle uren snel en foutloos worden uitbetaald.

Fokke Jan van Ommen teamleider Optimalisatie bij Action we hebben voor Softbrick gekozen omdat het systeem eenvoudig is in te richten voor verschillende landen. Tijdens het selectietraject bleek dat de filiaalleiders Softbrick het meest gebruiksvriendelijk vonden. Ze konden er eigenlijk direct mee aan de slag. Dit was voor ons doorslaggevend.

Wij zijn er trots op dat we met een snelgroeiend bedrijf als Action mogen samenwerken aldus Peter Masselink algemeen directeur van Softbrick. Met ons systeem kunnen we Action bijstaan in het optimaliseren van hun efficiency. Dit project bewijst nogmaals dat wij de oplossing bieden voor grote retailers.

einde bericht

Bron Softbrick B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 31 mei 2011, 09:30
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Duitsland, Gelderland, Geldermalsen, Ommen, Overijssel

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry