TS Products kiest voor DMS van DDinformatica

24/05
2011
HOOFDDORP (EZPress) - Eind april heeft TS Products uit Harderwijk ervoor gekozen de software van DDinformatica in te zetten om haar inkomende facturen post en dossiers in de toekomst te digitaliseren.

Elektronische factuurverwerking

TS Products ontvangt jaarlijks ongeveer 5000 inkoopfacturen. Tot op heden werden alle facturen gekopieerd voor fiattering door de budgethouders en handmatig verwerkt in het financile systeem AFAS. Met iFileFactuur van DDinformatica is TS Products in staat al zijn facturen digitaal snel en foutloos te verwerken te koppelen aan AFAS ter controle aan te bieden bij de budgethouders te betalen en ten slotte te archiveren.

Document Management Systeem

Naast de inkomende facturen verwerkt TS Products jaarlijks nog zon 2500 documenten handmatig. Met het Document Management Systeem van DDinformatica is het bedrijf in staat zijn poststukken en dossiers te scannen automatisch te classificeren via intelligenten lees en taaltechnieken en digitaal te versturen aan de juiste werknemers. Ten slotte worden alle documenten gearchiveerd in het gewenste digitale dossier of archief.

Over DDinformatica

DDinformatica softwareleverancier uit Hoofddorp biedt oplossingen voor het elimineren van papier en het optimaliseren van documentstromen. Sinds het ontstaan in 1993 richt DDinformatica zich op de ontwikkeling van effectieve software voor de automatisering en beheersing van uiteenlopende documentstromen met als doel om meer werk te verrichten met minder papier en minder arbeid. Zie voor meer informatie www.ddinformatica.nl.

Over TS Products

TS Products in Harderwijk heeft een breed assortiment gezondheidsproducten homeopathische geneesmiddelen en huidverzorgingsproducten voor mensen die een bewuste natuurlijke keuze maken. Tot het programma behoren producten van wereldwijd actieve merken als Bach Flower Remedies Rescue Pflger Natuurmiddelen Sambucol Zell H3 SnurDim Green Magma Rio Membrasin Omega7 en Urtizon. Bovendien hebben wij een uitgebreid assortiment voedingssupplementen onder meer van het merk Best Choice en PowerHealth.

einde bericht

Bron DDinformatica B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 24 mei 2011, 11:00
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Gelderland, Harderwijk

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry